NOR CURIER 930X122

victime accident

A murit fetița de 10 ani, victimă în accidentul de la Poiana Lacului

Update, 22.01.2022, ora 14.36: Fetița în vârstă de 10 ani, victima accidentului rutier de la Poiana Lacului, s-a stins din viață astăzi.

Citiți și: Argeș. Impact puternic între două mașini! O femeie a ajuns la spital

Minora era internată la Spitalul Județean de Urgență Pitești și era intubată. Medicii erau rezervați cu privire la șansele sale de supraviețuire.

Știrea inițială, 17.01.2022, ora 11.14 – Șanse mici de viață pentru fetița de 10 ani, victima accidentului de la Poiana Lacului

Citiți și: Fost polițist, beat și drogat a omorât o femeie! A „mâncat” și bătaie

Victimele accidentului rutier produs vineri, 14 ianuarie, pe raza comunei argeșene Poiana Lacului, sunt în continuare în spital. Starea acestora nu este deloc bună.

 

Fetița, în vârstă de 10 ani, transferată de la Spitalul de Pediatrie la Spitalul Județean de Urgență Pitești, este intubată și se află la Terapie Intensivă.

Starea minorei este una deosebit de gravă, având din păcate, șanse mici de supraviețuire.

Cea de-a doua victimă, femeia în vârstă de 40 de ani, cu ambele picioare rupte, a fost transferată, ieri, de la Spitalul Județean de Urgență Pitești la Spitalul Floreasca din București.

În acest moment, starea acesteia este stabilă.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Un comentariu

  • adventure spune:

    Pentru ca sunt niste nemernici care merg cu viteza si prin localitati, niste animale ordinare care nu suporta din orgoliu sa aiba masina in fatza si trebuie sa depaseasca cu orice pret. Nu demult alta duba a lovit un autoturism din spate, tot in Poiana Lacului, nu stiu ce retardati sunt angajati de firme ca soferi de transport marfa, nu mai zic de dezaxatul care conducea pana anul trecut maxi-taxi de Samara. Testele alea psihologice sunt apa de ploaie, ar trebui psihologii care dau aviz criminalilor din trafic sa raspunda penal solidar cu ei!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90