New Profesional Consult 930 x 122

drum

SE REDESCHIDE TRANSFĂGĂRĂȘANUL!

Narcis Neaga, directorul general al Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România, anunță că Transfăgărăşanul va fi redeschis traficului rutier mâine, 27 iunie.

Citiți și: Un nou drum între două județe extrem de importante!

Pe de altă parte, într-o şedinţă a comisiilor reunite de transporturi şi afaceri europene din Camera Deputaţilor, desfăşurată aseară într-un complex turistic din zona lacului Vidraru din Argeș, s-a luat decizia reabilitării Transfăgărăşanului şi a montării de copertine care să oprească avalanşele.

În acest fel Transfăgărăşanul ar putea fi deschis mult mai multe luni, ba chiar întreg anul, în condițiile în care acum pe șosea se poate circula doar patru luni.

Citiți și: Un nou drum de mare viteză! Anunț oficial!

Reabilitarea şoselei, pe o lungime de 60 de km, ar urma să se facă din fonduri de la Ministerul Finanţelor şi să coste circa 13.000.000 de euro. Ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, a fost la întâlnirea de aseară şi a promis că va asigura banii necesari în cel mai scurt timp posibil.

Promisiuni similare tot auzim de ani de zile. Pe cale de consecință, până la eventuala și ipotetica lor materializare, le considerăm baliverne.

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3