930 x122 grota rece

pista_biciclete

A cazut cu bicicleta de pe pod

Trebuie totuşi să ai mult curaj, mai ales la o vârstă la care alţii aproape nu se mai pot mişca din casă, să pleci la drum călare pe o bicicletă.

La poliţie s-a dat imediat alarma după ce de la Secţia Urgenţe a Spitalului Judeţean, din Piteşti s-a primit informaţia vizavi de un bătrân care a fost adus în stare foarte gravă cu o ambulanţă din zona unui pod aflat în lucru situat pe şoseaua localităţii Păduroiu Vale – Poiana Lacului.

Ajunşi la locul evenimentului, oamenii legii au reuşit în scurt timp să dezlege misterul acelui accident nefericit. Aflat pe bicicletă Florea Constantin, de 71 de ani, din Păduroiu Vale se îndrepta spre casă iar la un moment dat ajungând în porţiunea unde trebuia să traverseze un pod in lucru, s-a dezechilibrat căzând de câţiva metri înălţime. În urma impactului cu solul, bătrânul a suferit o fractură a coloanei cervicale, motiv pentru care a rămas internat sub supravegherea atentă a medicilor.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3