930X122 MAIA

incendiere

Bărbatul care a încercat să dea foc apartamentului fostei soții a fost reținut

UPDATE, 2 FEBRUARIE, ORA 16:59: Bărbatul care a încercat să dea foc apartamentului fostei soții a fost reținut

Bărbatul prins de polițiști în cursul zilei de ieri, 1 februarie, încercând să incendieze ușa de la apartamentul fostei soții a fost reținut după administrarea probatoriului, iar în cursul zilei de astăzi urmează să fie prezentat instanței de judecată.

Citiți și: Nenorocire! Un polițist și-a încheiat socotelile cu viața, în timpul serviciului

PRECIZĂRI OFICIALE DIN PARTEA IPJ ARGEȘ: 

„În ziua de 01 februarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș, au continuat cercetările în cadrul mai multor dosare penale, privind săvârșirea infracțiunilor de încălcarea de către persoana împotriva căreia a fost emis un ordin de protecție a măsurilor dispuse prin ordonanța de protecție (3 infracțiuni), distrugere și amenințare, și au reținut un bărbat de 45 de ani, din Curtea de Argeș.

Din cercetări s-a stabilit că, în dimineața zilei de 01 februarie a.c., bărbatul a încălcat ordinul de protecție, emis de Judecătoria Curtea de Argeș, prin care i se impunea să nu se apropie la o distanță mai mică de 100 metri de fosta soție și s-ar fi prezentat la locul de muncă al acesteia, unde ar fi distrus mai multe obiecte de mobilier și aparate electrice, după care s-a sustras cercetărilor.

Citiți și: Șocant! O tânără mamă s-a sinucis la câteva zile după ce a născut. Renunțase la copil

Ulterior, în cursul după-amiezii, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș au fost sesizați, de către femeie, cu privire la faptul că, bărbatul ar fi stropit cu combustibil ușa apartamentului său, cu intenția de a o incendia.

La fața locului s-a deplasat, cu operativitate, un echipaj de poliție, care a reușit imobilizarea bărbatului, înainte ca acesta să genereze incendiul.

A fost transportat la spital, iar după acordarea îngrijirilor medicale de specialitate, bărbatul a fost condus la sediul poliției, pentru audieri.

După administrarea probatoriului, cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.”

Știrea inițială, 1 februarie, ora 17:24 – Argeş: Momente de groază, a încercat să dea foc blocului

Un bărbat din Curtea de Argeş a fost imobilizat astăzi de poliţişti, după ce a încercat să dea foc unei locuinţe situate în blocul Z8, scara B.

Din primele informaţii, împricinatul nu este la prima ispravă, având ordin de protecţie emis pe numele său, după ce şi-ar fi agresat fosta nevastă. Bărbatul ar mai avea la „activ” o păţanie, el fiind cel care a plonjat cu maşina în râu la sfârşitul anului trecut.

Acum, nu se ştie ce-i mai rezervă viitorul, în afară de faptul că următoarele ore va fi sub supraveghere medicală sau în arest. Tentativa de incendiere a avut loc în jurul orei 16. Locatarii au anunţat Poliţia şi oamenii legii au reuşit să-l imobilizeze pe individ pe scara blocului, înainte ca acesta să-şi ducă planul până la capăt.

IPJ ARGEŞ PRECIZEAZĂ

„Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș au fost sesizați, în jurul orei 16.30, de către o femeie, cu privire la faptul că, soțul său, un bărbat de 45 de ani, ar fi stropit cu combustibil ușa apartamentului, cu intenția de a o incendia, cu toate că, pe numele său este emis un ordin de protecție, de către Judecătoria Curtea de Argeș.

La fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție, care a constatat că cele sesizate se confirmă și a reușit imobilizarea bărbatului, înainte ca acesta să genereze incendiul.

În aceste momente, bărbatul se află în custodia polițiștilor și i se acordă îngrijiri medicale de către un echipaj specializat, urmând ca, în funcție de starea de sănătate, să se ia măsurile care se impun.

În cauză, se continuă verificările, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș.”

Foto descriptiv: debraila.ro

 

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90