930×122 CAPRA 5

bratu

Bratu nu mai vrea detasari

Pitesti.27 mai. 2010.
Inspectoratul Scolar Judetean incearca sa puna capat migratiei profesorilor. Astfel an de an zeci de dascali nemultumiti de actuala catedra sau de unitatea de invatamant in care isi desfasoara activitatea, cauta sa fie detasati in special catre zonele urbane sau in suburbiile metropolelor. Nici nu s-a inceiat anul ca pe biraul inspectorului general au si sosit 53 de cerei de detasare dintre care doar jumatate au fost aprobate.
Cele 27 de dosare care au fost aprobate s-au referit la detasari in zona rurala. Inspectoratul a incercat sa faca o analiza cat mai profunda asupra acestor cereri, deoarece in ultima perioada lucrurile au scapat oarecum de sub control si foarte multi profesori devenisera abonati la detasari, schimbandu-si de la an la an locul de predare.
Perioada de acceptare a acestor cereri de detasare inca nu s-a incheiat, insa inspectorul general Gabriel Bratu este hotarat sa le aprobe doar pe cele care reprezinta interes nu doar pentru profesor ci pentru sistemul de invatamant.

555×222 grota rece
570 X 90 POSADA 3