SMART KIDS 930X122

robinet_apa

Fara apa in cartierul din zona Tancodrom

S.C. Montan Star Agency S.R.L. a solicitat la 14 aprilie rezilierea contractului incheiat cu S.C. Apa Canal 2000 si incheierea de contracte de prestari servicii separat cu fiecare proprietar din cartierul rezidential – zona Tancodrom. In acest context, societatea Apa Canal 2000 SA va sista furnizarea serviciilor pentru cartierul rezidential construit in zona Tancodrom.
Desi este obligata sa rezilieze contractul cu S.C. Montan Star Agency S.R.L., furnizorul de servicii de apa si canalizare nu poate incheiac ontracte de prestare utilitati separat cu fiecare proprietar din cartierul rezidential pana la predarea retelei interioare de alimentare cu apa si de canalizare a cartierului in patrimoniul public al Pitestiului. {loadposition inside}

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3