New Profesional Consult 930 x 122

cros internațional

MIOVENIUL SE PUNE ÎN MIȘCARE

Pe 25 august 2019, de la ora 10, în Mioveni va avea loc un eveniment dedicat mișcării: un cros internațional, care face parte din proiectul european RUN4EU. Proiectul, parte a programului ERASMUS+, are ca scop promovarea practicării activităților sportive.

Citiți și: Elevi și profesori de la „Maria Teiuleanu”, experiență inedită în Portugalia

Participă orașele Mioveni, Gazzo din Italia, Bacsalmas din Ungaria și Ivancna Gorica din Slovenia și Asociația ASD Amici del Brenta din Italia și ALDA-Asociația Europeană pentru Democrație Locală din Franța.

Startul va fi dat în Mioveni, iar finish-ul va fi în localitatea Gazzo din Italia, înfrățită cu Mioveniul, itinerariul urmând să cuprindă trasee și în orașe din Ungaria și Slovenia.

Citiți și: Forțe impresionante de Poliție la Mioveni! Ce s-a întâmplat

20 de persoane din Gazzo li se vor alătura în Mioveni paricipanților la cros.

Traseul de alegare va fi de 3 km, 6 km și 12 km, pe strada Radu cel Frumos – strada Ion Pillat – strada 1 Mai – strada Petre Zugravu – strada Eroilor – strada Stadionului – strada Hanu Roșu – strada Erou înv. Gh. Năstase – strada I.C. Brătianu (doar traversare) – strada Părăști – bulevardul Dacia (doar traversare) – strada 1 Decembrie (care va fi parcurs de cel mult 3 ori).

Potrivit organizatorilor, la cros poate participa oricine. Evenimentul este unul de promovare a sportului, nu o competiție cu premii. Participanții vor alerga în ritmul lor propriu, fără să se suprasolicite și putând renunța atunci când consideră că au obosit.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90