930 x122 grota rece

craiova maxima

UPDATE: ILIE BALACI, ULTIMA DATĂ PE STADIONUL ”ION OBLEMENCO”

UPDATE 4: Ilie Balaci, ultima dată pe Stadionul ”Ion Oblemenco”. Siciriul cu trupul neînsuflețit al fostului mare fotbalist Ilie Balaci a fost depus astăzi, la ora 9, pe terenul Stadionului ”Ion Oblemenco” din Craiova. Fanii celui supranumit ”Minunea blondă” și-au putut lua rămas bun de la acesta.

Citiți și: Exclusiv. Imagini tulburătoare! Fotbalist piteștean, găsit pe jos într-o stare șocantă!

Slujba de înmormântare va avea loc azi, la ora 13, la biserica Sf. Ilie din Craiova.

UPDATE 3: Conform rezultatelor autopsiei, Ilie Balaci a murit în urma unei insuficiențe respiratorii și a unui infarct miocardic. 

Citiți și: Eveniment mult așteptat la Pitești Arena

UPDATE 2: Anchetă după decesul lui Ilie Balaci. Ministerul Sănătății a declanașat o anchetă cu privire la decesul fostului mare fotbalist Ilie Balaci. Sorina Pintea a declarat la Digi24 că a trimis la Ambulanța Craiova o echipă de specialiști.

Potrivit sursei citate, se va verifica „modul în care a fost preluat pacientul de la dispecerat până la declararea decesului”, dar și „modul în care i s-a prescris o medicație, existând suspiciunea că n-ar fi medicația corectă”.

În două zile ar urma să se stabilească dacă procedurile și protocoalele au fost respectate, a mai precizat ministrul Pintea la Digi24.

UPDATE 1: Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Dolj informează: „În jurul orei 9:40, a fost anunţat apelul la 112. Imediat, la locuinţa de familie a fotbalistului s-a deplasat un echipaj cu medic de la SAJ (n.r. – Serviciul de Ambulanță Județean) Dolj, care a găsit victima în stop cardio-respirator. Ulterior, s-a luat decizia de a mai trimite în sprijin la caz încă un echipaj SMURD cu medic.

După executarea timp de mai multe zeci de minute a manevrelor de resuscitare (conform protocolului medical), a fost declarat decesul fotbalistului”. 

A murit Ilie Balaci. Fostul mare fotbalist al Universității Craiova Ilie Balaci a murit.

Potrivit primelor informații, decesul a survenit în această dimineață, posibil în urma unui atac cerebral.

Născut pe 8 septembrie 1956 în localitatea Bistreț din județul Dolj, Balaci avea 62 de ani.

Supranumit „Minunea blondă”, Ilie Balaci și-a legat numele de marile succese ale Craiovei Maxima de la începutul anilor 80.

A jucat la Universitatea Craiova (1973-1985), FC Olt Scornicești (1985-1986) și Dinamo București (1986-1988). În Divizia A a evoluat în 347 de partide, marcând 84 de goluri. A fost de trei ori campion național, în 1974, 1980 și 1981. A avut 69 de selecții în echipa națională de fotbal a României, pentru care a înscris opt goluri. A avut 38 de prezențe în cupele europene, marcând 7 goluri.

În 1981 și 1982 a fost desemnat cel mai bun fotbalist român.

Ca antrenor, a înregistrat bune performanțe cu echipe din Africa de Nord și din zona țărilor arabe. (Sursă foto: Craiova Forum)

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3