930×122 CAPRA 5

accident clucereasa

Accident frontal în Argeș

Accident frontal în Argeș.

Update, 14.01.2022, ora 07.39, IPJ Argeș transmite:

„Din verificările preliminare efectuate de polițiștii rutieri din cadrul Poliției Orașului Mioveni s-a stabilit că, un tânăr de 21 de ani, din Câmpulung, care conducea un autoturism, din direcția Câmpulung către Pitești, într-o curbă la stânga, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, ar fi pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un autoturism, condus, din sens opus, de un bărbat de 42 de ani, din Stâlpeni.

În urma accidentului, cel de-al doilea autoturism a fost proiectat în afara părții carosabile.

Cei doi conducători auto au fost răniți și transportați la spital, cu multiple traumatisme.

Având în vedere starea medicală, s-a reușit testarea cu aparatul etilotest doar pentru conducătorul auto de 21 de ani, rezultând că nu a consumat alcool. Celuilalt șofer i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză, va fi întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut.”

Update, 23.40:

În cele două autoturisme se aflau doar șoferii care au fost preluați de către echipajele SMURD și transportați la spital.
Pentru unul dintre șoferi a fost nevoie de intervenția pompierilor, care l-au extras din interiorul autoturismului.

Ambele victime sunt conștiente.

La fața locului, salvatorii au asigurat și măsurile specifice de prevenire și stingere ale incendiilor.

Update, 23.12:

Circulație se desfășoară alternativ pe un singur sens.

Știrea inițială

În această seară un accident rutier s-a produs pe DN73, Pitești – Câmpulung, zona localității Cluceresa.

Politia Argeș – transmite: ”Clucereasa – sesizare accident rutier între două autoturisme.Polițiștii rutieri se deplasează la fața locului, pentru primele măsuri și efectuarea cercetărilor.

IMAGINI VIDEO de la fața locului:

 

Și Isu Argeș anunță evenimentul rutier: ”Accident rutier produs între două autoturisme, pe raza localității Clucereasa. Intervin pompierii cu o autospecială de descarcerare și două echipaje SMURD (TIM și B2 )

Foto principal: Facebook/InfoTraficPitești

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3