Donaris 930 x 122

accident

UPDATE: AUTOTURISM RĂSTURNAT, PERSOANE RĂNITE. CAUZA: VITEZA!

UPDATE 4: ISU Argeș anunță că trei persoane rănite în accident (copilul și cele două femei) vor fi transportate la spital. Copilul acuza dureri toracice, femeia de 59 de ani avea suspiciune de fractură la clavicula dreaptă, iar femeia de 18 ani – escoriații la mâna stângă. 

Citiți și: Țeapă pentru o firmă de asigurări: Au înscenat un accident rutier și au cerut bani

Șoferul refuză să fie transportat la spital, având răni minore. 

UPDATE 3: Accidentul s-a produs pe drumul județean 678A, informează Poliția argeșeană, și a avut loc din cauza șoferului mașinii. În vârstă de 24 de ani, din comuna Șuici, șoferul nu a adaptat viteza la condițiile de circulație (carosabil acoperit cu zăpadă) și a pierdut controlul asupra volanului, conform Poliției. În autoturism se aflau trei pasageri. 

Citiți și: Accident pe cel mai periculos drum: Un autotren „dezmembrat”!

UPDATE 2: Printre cele patru persoane se numără și un copil în vârstă de 7 ani, precizează Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș. Celelalte persoane implicate sunt adulți (două femei, de 18 și 59 de ani, și un bărbat, de 24 de ani – șoferul). 

UPDATE 1: Ajuns la fața locului, echipajul ISU a constatat că, din fericire, în ciuda informațiilor inițiale, nicio persoană nu este încarcerată. 

Acum: Grav accident rutier. Trimisă Descarcerarea. Un echipaj cu o autospecială de descarcerare a fost trimis în urmă cu puțin timp în comuna argeșeană Cepari, la un accident de circulație.

Potrivit primelor informații, care ne sunt furnizate de Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș, un autoturism s-ar fi răsturnat.

În urma accidentului, patru persoane ar fi rănite, iar una dintre ele ar fi încarcerată. La fața locului au fost trimise și două ambulanțe (una SMURD și o alta de la Serviciul Județean de specialitate). (Sursă foto: ISU Argeș)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90