New Profesional Consult 930 x 122

dacia

ACUM: UN ANGAJAT DE LA DACIA A MURIT LA MUNCĂ

Acum: Un angajat de la Dacia a murit la muncă. Un salariat al uzinei Automobile Dacia din Mioveni și-a pierdut viața în urmă cu doar câteva minute, în timpul orelor de serviciu. Informația ne este furnizată de Poliția Argeș.

Citiți și: Anunțul făcut azi de Dacia dă toată lumea peste cap

Bărbatului, Viorel Pătrașcu, în vârstă de 50 de ani, din comuna argeșeană Coșești, i s-ar fi făcut subit rău în timp ce efectua lucrări de mentenanță, alături de alți colegi, la un coș de ventilație din podul Secției Turnătorie.

Un echipaj medical de la Automobile Dacia i-a acordat primul-ajutor și a fost chemată de urgență o ambulanță. Ajuns la fața locului, echipajul de pe ambulanță i-a făcut angajatului de la Dacia manevre de resuscitare. Din păcate, fără rezultat. A fost declarat decesul.

Citiți și: Alertă la Dacia!

Cauza oficială a decesului încă nu este cunoscută, dar cel mai probabil a fost vorba de un infarct. Nu știm dacă bărbatul avea antecedente medicale care i-ar fi putut provoca moartea.

Pentru că decesul a survenit la locul de muncă, Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM) Argeș va declanșa o anchetă.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90