930 x122 grota rece

ziua mondiala a sanatatii Mioveni

Conferință online de Ziua Mondială a Sănătății, la Mioveni

Conferință online de Ziua Mondială a Sănătății, la Mioveni.

Centrul Cultural Mioveni organizează o conferință online în contextul Zilei Mondiale a Sănătății care este marcată, în fiecare an, la 7 aprilie.

Prelegerea va fi prezentată de către dr. Mircea Stoian și va cuprinde câteva abordări legate de construirea unei lumi mai corecte și mai sănătoase.

Dr. Mircea Stoian a absolvit Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” București, urmând studiile de doctorat în cadrul aceleiași instituții de învățământ superior, specializarea Radiologie Imagistică Medicală – Boli Infecțioase.

Experiența profesională se regăsește într-un portofoliu care include Spitalul Universitar de Urgență Militar Central București, Spitalul Clinic Colentina din Capitală, Spitalul de Pediatrie Pitești și Spitalul Orășenesc Mioveni.

Evenimentul care se adresează publicului larg va avea loc miercuri, 7 aprilie, cu începere de la ora 19:00 și va fi transmis live pe pagina de Facebook a instituției, AICI.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90