930 x122 grota rece

politia

INCIDENT ÎN TRIVALE

Incident în Trivale. Un piteștean (Sebastian B.), în vârstă de 43 de ani, a fost oprit ieri în trafic de polițiștii de la Secția 3 pe bulevardul Libertății din cartierul Trivale.

Citiți și: Incredibil! Somn de voie: trei paznici prinși dormind, altul era băut!

Polițiștii au constatat că șoferul autoturismului era băut, a anunțat cu puțin timp în urmă Biroul de Presă al Poliției Argeș. A fost condus la Spitalul Județean de Urgență pentru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Avea 0,48 de mg/l alcool pur în aerul expirat. Șoferul s-a ales cu dosar penal.

Dosar penal i s-a făcut și unui alt piteștean (Ionuț Liviu C.), de 38 de ani, prins tot ieri conducând un autoturism pe DN 67B Pitești – Drăgășani, pe raza comunei Moșoaia, fără să aibă permis auto, potrivit Biroului de Presă al Poliției argeșene. Cazul a fost instrumentat de polițiștii Serviciului Rutier Argeș. (Foto: descriptiv – Arhivă)  

Citiți și: Întâmplare îngrijorătoare, noaptea, pe o stradă din Pitești

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3