930 x122 grota rece

diverta insolventa

Lanţul de librării Diverta își cere insolvența

Lanțul de librării Diverta, cel mai mare retailer integrat în domeniul cărții, papetăriei și jucăriilor, și-a cerut intrarea în insolvență, după ce anul trecut, pe fondul pandemiei care a închis inclusiv toate librăriile din țară, a intrat puternic pe pierderi.

Cererea de insolvență a fost depusă după ce împotriva firmei au fost înaintate mai multe solicitări de încuviințare de executare silită și ordonanțe de plată de către diferiți furnizori.

Dacă va fi aprobată de instanță, aceasta va fi a doua intrare în insolvență a lanțului, după cea din 2010, declanșată atunci pe fondul crizei financiare globale. La acel moment, datoriile Diverta depășeau 10 milioane euro (apropiate de actualul nivel), compania intrând în reorganizare judiciară. Diverta a ieșit din insolvență în 2013 (Foto principal: Economica.net, foto secundar: profit.ro).

Toată știrea o puteți citi – AICI

Sursa: Profit.ro 

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90