930×122 CAPRA 5

cod portocaliu

UPDATE: LOCALITĂȚI ARGEȘENE, SUB ALERTĂ DE VIJELIE PUTERNICĂ

UPDATE (ORA 16:50) Localități argeșene, sub alertă de vijelie puternică. Orașul Costești și comunele Buzoești, Bârla, Ungheni, Stolnici, Lunca Corbului, Recea, Căldăraru, Miroși, Hârsești, Popești, Izvoru și Râca au intrat sub cod portocaliu de tip nowcasting de vreme severă. Codul portocaliu va expira la ora 18.

Citiți și: România, lovită de ciclon. Cod Portocaliu de ninsori abundente

Comunele Slobozia și Ștefan cel Mare au intrat în urmă cu puțin timp, la ora 15:20, sub cod portocaliu de tip nowcasting.

Administrația Națională de Meteorologie anunță că se vor semnala vijelie puternică, grindină de mici și posibil medii dimensiuni, frecvente descărcări electrice și ploi torențiale care vor cumula local 30 l/mp.

Citiți și: Argeș. Atenție! S-a emis cod portocaliu!

Potrivit sursei citate, codul portocaliu va expira la ora 16:30.

Amintim că astăzi și până mâine dimineață județul Argeș se află sub avertizări de vreme severă (subiectul pe larg, AICI).

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90