EcoMoto 930×122

cod portocaliu

LOVIT RECENT DE VIITURĂ, RUCĂRUL ESTE IAR SUB AVERTIZARE

În urmă cu puțin timp, la ora 13:25, localitățile argeșene Câmpulung, Rucăr, Lerești, Schitu Golești, Corbi, Stoenești, Valea Mare Pravăț, Poienarii de Muscel, Godeni, Berevoești, Aninoasa, Cetățeni, Bughea de Jos, Dragoslavele, Bughea de Sus, Mioarele, Albeștii de Muscel și Dâmbovicioara și zona de munte înaltă a județului (la peste 1.800 de metri altitudine) au intrat sub cod portocaliu de vreme severă.

Citiți și: România, lovită de ciclon. Cod Portocaliu de ninsori abundente

Administrația Națională de Meteorologie informează că se vor semnala local averse care vor cumula 25…35 l/mp (în ultima oră în zonele atenționate pe arii restrânse s-au cumulat deja 30…40 l/mp), frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului și grindină de mici dimensiuni.

Avertizarea este valabilă până la ora 15.

Citiți și: Argeș. Noi alerte meteorologice! Tot județul, sub coduri de vreme severă

Amintim că pe 5 iulie 2019, tot ca urmare a unui cod portocaliu de vreme severă, în comuna Rucăr s-a format o viitură care a afectat gospodării și oameni (foto) (AICI, subiectul pe larg). 

Întreg județul Argeș se află de astăzi, de la ora 13, și până mâine, la ora 21, sub cod galben de vreme severă.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90