Donaris 930 x 122

amprentați

UPDATE: OAMENII STRĂZII DIN PITEȘTI, FOTOGRAFIAȚI ȘI AMPRENTAȚI

UPDATE: Au fost conduse la sediul Poliției municipiului Pitești 79 de persoane, dintre care 27 au fost amprentate și fotografiate pentru stabilirea identității și introducerii lor în bazele de date ale Poliției Române.

Citiți și: Incredibil! Somn de voie: trei paznici prinși dormind, altul era băut!

Oamenii străzii din Pitești, fotografiați și amprentați. Polițiștii desfășoară astăzi o acțiune pentru identificarea și verificarea oamenilor fără adăpost din municipiul Pitești.

Acțiunea este derulată de Biroul de Investigații Criminale Pitești, împreună cu polițiștii secțiilor 1 și 4 din Pitești și polițiștii Serviciului Județean de Poliție Transporturi Argeș, cu sprijinul Poliției Locale Pitești și al A.T.O.P. Argeș, pentru prevenirea unor eventuale fapte antisociale cu autori din rândul oamenilor străzii.

Citiți și: Întâmplare îngrijorătoare, noaptea, pe o stradă din Pitești

Oamenii fără adăpost vor fi conduși la sediul Poliției municipiului Pitești, pentru verificări, amprentare și fotografiere în vederea introducerii lor în baza de date a instituției.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA