New Profesional Consult 930 x 122

accident

UPDATE: PITEȘTEAN „LA RĂCOARE” DUPĂ ACCIDENT. VICTIMA A MURIT

UPDATE (21 februarie 2018, ora 17:30): Victima accidentului a murit, informează Poliția Argeș. Ancheta va continua cu încadrarea juridică schimbată din vătămare corporală din culpă în ucidere din culpă. 

Citiți și: Ai fost implicat într-un accident? Ce trebuie să faci

(21 februarie 2018): Polițiștii Biroului Rutier Pitești au continuat ancheta în dosarul penal deschis în urma accidentului produs în seara zilei de 17 februarie 2018 pe strada Nicolae Dobrin din municipiu.

În urma anchetei, oamenii legii au stabilit că suspectul, C.A.I., în vârstă de 53 de ani, din Pitești, a lovit cu un autoturism un bărbat care traversa strada regulamentar pe marcajul pietonal, potrivit Biroului de Presă al Poliției Argeș.

Citiți și: Apar noi informații despre agresorul din autobuz. Ce a pățit tânărul care a îngrozit țara

Conform sursei citate, piteșteanul nu are permis de conducere și se afla sub influența băuturilor alcoolice în momentul producerii accidentului.

Infracțiunile care i se impută sunt următoarele: conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere, conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere de către o persoană care la momentul prelevării mostrelor biologice are o imbibație alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sange și vătămare corporală din culpă.

Individul a fost reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, fiind închis în Centrul de Reținere și Arest Preventiv din Pitești al Poliției argeșene. Va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, care va decide sau nu o măsură preventivă împotriva acestuia.

În ultima vreme, Poliția a devenit mai dură în pedepsirea indivizilor de acest fel (AICI, subiectul pe larg). (Foto: descriptiv) 

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90