NOR CURIER 930X122

ultraj contra bunelor moravuri

Exclusiv. „Dragoste orală” cu spectatori într-un bar! Patronul piteștean, renumit și bogat!

Update, 21 aprilie, ora 15.23

Citiți și: Pervers pe străzile din Pitești. Incredibil ce a făcut în fața unor copile

Bărbatul și femeia care au săvârșit acte sexuale, cu caracter explicit, într-o sală de jocuri de noroc, sub privirile mai multor persoane, au fost trimiși în judecată.

De asemenea, patronul sălii de jocuri a fost sancționat cu amenzi în valoare totală de 12.000 de lei pentru nerespectarea normelor privind organizarea pazei.

Patronul sălii de jocuri este un cunoscut prosper om de afaceri din Pitești care are afaceri și în domeniul imobiliar.

IPJ Argeș transmite:

„În ziua de 19 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale Pitești au finalizat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri.

Din cercetări, s-a stabilit că în noaptea de 22 spre 23 februarie a.c, în timp ce se aflau într-un loc public, în incinta unei sălă de jocuri de noroc, un bărbat de 33 de ani, din Colonești, județul Olt și o femeie de 33 de ani, din Pitești, ar fi săvârșit, acte sexuale, cu caracter explicit.

Reamintim că cercetările au fost efectuate din oficiu, ca urmare a apariției de imagini în spațiul public, iar după administrarea probatoriului, în ziua de 14 martie, cei doi au fost reținuți pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, ulterior fiind dispusă cercetarea acestora sub măsura preventivă a controlului judiciar.

Dosarul cauzei a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată față de ambele persoane.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate de polițiști la locația în cauză, pe linia respectării normelor privind organizarea pazei, agentul economic a fost sancționat contravențional cu amenzi în valoare totală de 12.000 de lei, conform Legii 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor și siguranța persoanelor, de către polițiștii compartimentului Sisteme de securitate din cadrul Secției 3 Poliție Pitești.”

Știrea inițială, 15 martie, ora 14.51 – Pitești. Au făcut „dragoste orală” cu spectatori, într-o sală de jocuri!

În ziua de 02 martie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești s-au sesizat, din oficiu, cu privire la săvârșirea infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri, ca urmare a faptului că, la un eveniment ce a avut loc la sfârșitul lunii februarie a.c., în incinta unei săli de jocuri de noroc din municipiul Pitești, două persoane, un bărbat și o femeie, ar fi săvârșit, în public, acte sexuale, cu caracter explicit, transmite IPJ Argeș.

 

Polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale Pitești au continuat verificările, iar în urma activităților desfășurate, au identificat cele două persoane, un bărbat de 33 de ani, din Colonești, județul Olt și o femeie de 33 de ani, din Pitești.

La data de 14 martie a.c., după administrarea probatoriului, cei doi au fost reținuți pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Potrivit sursei citate, verificările continuă, pentru stabilirea răspunderii persoanei juridice și sancționarea acesteia.

De asemenea, documente în cauză, vor fi comunicate instituțiilor abilitate, în vederea dispunerii măsurilor în consecință privind activitatea societății în incinta căreia s-a petrecut evenimentul.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90