930×122 CUMPANA 5

Pitesti

Pitești – Se aranjează cărțile pentru un nou viceprimar ?

Pitești – Se fac cărțile pentru un nou viceprimar?

Citiți și: Pitești. Schimbare importantă la un mare colegiu!

Municipiul Pitești ar putea avea – în curând – un nou viceprimar! Și asta deoarece este greu de crezut că, dacă USR PLUS iese de la guvernare, alianțele locale cu PNL se vor mai păstra. În acest context, pe fondul ruperii relațiilor dintre PNL și USR PLUS și pe fondul uriașului scandal din aceste zile, este de așteptat să se facă regrupări și în consiliile locale, dar și în cele județene.

Astfel, sunt șanse destul de mari ca unul dintre viceprimarii municipiului Pitești, Mihai Mihăilescu (foto) de la USR PLUS (celălalt viceprimar este Gelu Tofan de la PNL) să își piardă funcția atât de greu dobândită, cu emoții mari, funcție care ar putea reveni PSD în condițiile unei noi majorități în consiliu  (există voci care spun că vom avea un guvern minoritar PNL – UDMR, susținut din umbră de către PSD).

Citiți și: Pitești. Prețuri mai mari! Veți plăti mai mult pentru aceste servicii

Numele celui mai îndreptățit posibil viitor viceprimar este cel al consilierului local PSD – Dumitru Tudosoiu, cel care a fost la un moment dat în cărți pentru funcția respectivă. Tudosoiu este cel mai vocal și activ consilier PSD și are experiența de partea sa în Consiliul Local Pitești. Rămâne de văzut dacă, în condițiile descrise mai sus, primarul Cristian Gentea îl va mai susține pe Tudosoiu, așa cum a făcut-o în campania electorală!

Așadar, și de această dată, cheița de la ușă este la primarul – Cristian Gentea!

Vom reveni asupra subiectului.

RAW FOTO 555 X 222

Comentarii

3 comentarii

 • sanda spune:

  Vrabia malai viseaza !

 • Dumitrescu spune:

  Tudosoiu este cel mai capabil pesedist în acest moment!
  Alături de Maria Dinu !
  Dar se pare ca la PSD acesta nu este un criteriu!

 • Florin spune:

  Maria Dinu 🤣🤣🤣🤣buna la ce? La scurs pahare si sticle….de la administrator de judet a ajuns administrator de comuna, a facut prea ” multe” pentru judet si a zis ca vrea sa se hodineasca si ea la vatra satului…..

570 pe 90 Costache