930×122 CAPRA 5

politia arges

Poliția Argeș, în alertă maximă în acest weekend

POLIȚIȘTI LA DATORIE, PENTRU SIGURANȚA ARGEȘENILOR!

Polițiștii argeșeni vor acționa, în acest sfârșit de săptămână, pentru a asigura ordinea și liniștea publică, cu ocazia manifestărilor cultural-artistice, ce se vor desfășura în județ.

Citiți și: Argeș. O femeie „cât 100”! „Ruptă” de beată, a făcut-o lată!

Pentru ca toți participanții să se bucure de spectacolele organizate, și pentru ca ele să rămână o amintire plăcută pentru aceștia, polițiști de la structurile de ordine publică, poliție rutieră, prevenire, criminalitate organizată, alături de reprezentanții celorlalte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne, vor fi prezenți printre cetățeni pentru prevenirea incidentelor negative, menținerea climatului optim de siguranță publică, fluidizarea traficului rutier și pentru a asigura un răspuns ferm la orice faptă de natură penală sau contravențională.

În aceeași măsură, vor fi efectuate acțiuni informativ – preventive, la care vor lua parte polițiștii de la prevenire, alături de specialiștii Agenției Naționale Antidrog – Centrului de Prevenire și Consiliere Antidrog Argeș.

Citiți și: „Șmecher” în trafic! Avea montată sirenă ca a Poliției pe mașină

Vă reamintim faptul că, zilnic, vor acționa polițiști rutieri care se vor afla pe drumurile publice din județ efectuând filtre rutiere, în vederea identificării conducătorilor auto care nu respectă regulile de circulație, folosind în acest sens aparatele radar, DrugTest și etilotest.

Și pentru că festivalul ROCK/N RIDE, ce se va desfășura la Mioveni, implică prezența masivă a participanților la trafic pe două roți, reamintim câteva recomandări pentru siguranța acestora:

-Utilizați echipamentul de protecție omologat;

-Fiți vizibili – atât prin folosirea echipamentului reflectorizant, cât și prin respectarea regulilor de semnalizare în trafic;

-Nu creați suprize, aplicarea principiului ”mă strecor” pentru că am timp sau am loc, generează risc major de accident;

-Adaptați permanent viteza la condițiile meteo, de drum și de trafic;

-Nu confundați strada cu o pistă de concurs – viteza crește exponențial riscul de accident

-Nu uitați de politețea rutieră! Există timp și spațiu pentru toată lumea!

Vă dorim un sfârșit de săptămână fără evenimente neplăcute, transmite IPJ Argeș, într-un comunicat de presă.

555 pe 222 COSTACHE

Comentarii

New Profesional Consult 570×90