Donaris 930 x 122

lidl

SURPRIZĂ TOTAL NEPLĂCUTĂ PENTRU UN PITEȘTEAN LA LIDL GĂVANA

Am primit pe adresa redacției o sesizare din partea unui piteștean care a fost aseară la cumpărături în supermarketul Lidl Găvana.

Citiți și: Pitești. Incredibil la Lidl: I-a dat cu zacusca în cap! „Ajutor!” Video

Atașând și o fotografie doveditoare în acest sens, piteșteanul reclamă că pe rafturile magazinului a găsit un produs cu termen de valabilitate expirat: „Mușchi țigănesc, Produs fiert și afumat. Ambalat în vid”. Termenul de valabilitate expirase vineri, 12 iulie 2019, după cum puteți vedea și în fotografie (click pe poză pentru vizualizare):

Prin urmare, piteșteanul a renunțat să mai cumpere produsul, atrăgându-i atenția unei angajate a magazinului cu privire la problemă. Nu era, însă, singurul produs cu termenul de valabilitate expirat, afirmă clientul. Replica angajatei a fost surprinzătoare.

Citiți și: Alertă de ultimă oră în magazinele Lidl! „Nu consumați sub nicio formă produsul!”

„M-am dus la ea cu primul produs expirat. L-a luat, fără să zică nimic. Am revenit la raft, am căutat alt produs și am găsit încă unul cu termenul de valabilitate depășit. I l-am arătat și pe acesta. M-a însoțit la raft. I-am spus să mănânce ea produsul, dacă are curaj! Știți ce mi-a replicat? Se întâmplă!

I-am răspuns: Cum puteți spune că se întâmplă? Dacă luam produsele fără să văd că erau expirate, le mâncam și mă îmbolnăveam?. Mi-a zis că e o simplă angajată și să nu o cert pe ea”.

Partea bună, dacă putem spune așa, este că, în urma demersului cumpărătorului scandalizat, angajata de la Lidl Găvana a luat pe rând la verificat toate produsele similare de pe raftul respectiv în căutarea unor eventuale alte produse expirate.

Dacă aveți și dumneavoastră informații sau imagini care pot deveni o știre, ne puteți trimite un mesaj pe pagina de Facebook ePitesti.ro, la adresa de e-mail redactia@epitesti.ro sau pe WhatsApp, la numărul 0733.797.066.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3