930×122 CAPRA 5

bradu

SURPRIZĂ LÂNGĂ PITEȘTI

Surpriză lângă Pitești. Specialiștii Direcţiei Județene de Statistică au prezentat astăzi, în ședința Colegiului Prefectural, un raport cu date îngrijorătoare despre populaţia stabilă a Argeșului.

Citiți și: Primarul Dănuț Stroe și-a lansat o nouă candidatură în Bradu

Potrivit sursei citate, numărul de locuitori al județului se află într-o continuă descreştere. La 1 iulie 2016 (cea mai recentă dată în privința căreia există statistici oficiale) Argeșul avea 644.522 de locuitori, cu 2.888 mai puţini decât la 1 iulie 2015.

Localităţile din Argeș cu cele mai mari scăderi ale numărului de locuitori sunt comunele Râca, Miroşi, Dâmbovicioara, Popeşti şi Bârla (cu scăderi de până la 20% în ultimii 10 ani şi de 2% în 2016). La polul opus, localităţile cu cele mai mari creşteri ale populaţiei stabile sunt comunele Bradu (foto) (cea mai plăcută surpriză din acest punct de vedere – în ultimii 10 ani, în comuna vecină cu Piteștiul numărul de locuitori a crescut cu nu mai puțin de 50%!), Moşoaia, Albota şi Bascov și orașul Ștefănești.

Citiți și: Bradu. Investiție ,,mamut”, aproape de finalizare!

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90