930 x122 grota rece

bascov

TÂLHĂRIT ÎN PLINĂ STRADĂ

Tâlhărit în plină stradă. Un argeşean din comuna Mălureni, în vârstă de 18 ani, a fost reţinut astăzi de poliţiştii piteşteni. Tânărul, Sebastian Aungurencei, este acuzat de tâlhărie calificată.

Citiți și: Exclusiv. Șoferul mort într-un BMW de lux pe A1 lucra la LIDL. Cine era acesta

Potrivit Biroului de Presă al Poliţiei argeşene, acesta este bănuit că azi noapte, prin violenţă, i-ar fi furat unui alt tânăr, tot de 18 ani, din Piteşti, un lănţic. Incidentul ar fi avut loc pe stradă, după ce victima şi-ar fi serbat majoratul într-un local din Bascov.

Polițiștii Biroului Investigații Criminale i-au făcut suspectului dosar penal şi l-au reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore. A fost închis în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al Poliţiei Argeş. Urmează ca mâine să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. (Foto: descriptiv) 

Citiți și: Rar vezi așa ceva pe Autostradă! Șoferii nu au mai avut ce face

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90