930X122 MAIA

Trotinetă electrică Xiaomi

Trotinete electrice Xiaomi: cele mai bune 3 modele

Trotinete electrice Xiaomi: cele mai bune 3 modele.

Există mai multe modele de trotinete electrice produse de compania chineză Xiaomi. Cea mai bine vândută trotinetă electrică Xiaomi în 2021 este Xiaomi Mi Scooter 1S, lansată anul trecut.

Trebuie avut în vedere faptul că, începând cu anul 2017, când a fost pus în vânzare originalul, scuterul Mi Scooter M365, l-au îmbunătățit mult prin lansarea unor actualizări succesive precum Pro, Pro 2, 1S și Essential, care este o versiune mai economică, dar logic și cu specificații mai modeste.

În plus, Xiaomi a colaborat cu alte mărci pentru a dezvolta produse mai avansate (și mai scumpe) sub numele Ninebot. Și nu vorbim despre orice mărci, ci despre giganți precum Segway, care au fost de acord să proiecteze modele în coproducție cu chinezii. Știind toate acestea, în continuare vom analiza în acest ghid avantajele și dezavantajele celor mai bune trotinete electrice Xiaomi pe care le puteți găsi pe piață.

Trotinetă electrică Xiaomi Mi Essential

Prezentat alături de frații săi mai mari, Mi Electric Scooter 1S și Pro 2, Essential este cea mai de bază trotinetă electrică Xiaomi. La prima vedere, aceasta nu diferă prea mult de restul familiei, și anume faptul că angajamentul Xiaomi față de design este conservator pe de o parte și omogen pe de altă parte, implementând mici îmbunătățiri în acest nou lot de trotinete.

Printre care cea mai importantă este cea a unui ecran de pe ghidon pentru o operație mai intuitivă. Este cea mai simplă, dar și cea mai ușoară trotinetă electrică Xiaomi, cântărind 12 kg. Este perfectă de transportat în portbagaj sau chiar și în mână.

Această greutate redusă este atinsă datorită unei baterii mai mici, deși oferă o autonomie de până la 20 km, și unor elemente precum un cadru din aluminiu care combină densitatea redusă și rezistența structurală ridicată. Are un motor de 250 W care atinge o viteză maximă de 20 km/h cu 3 viteze de mers.

Trotinetă electrică Xiaomi Mi 1S

Deși era de așteptat să includă îmbunătățiri semnificative, adevărul este că este doar o actualizare a versiunii anterioare. Are exact aceleași caracteristici, noutatea fiind afișajul său LED pe ghidon. Acestea sunt principalele caracteristici:

– Motor de 250 W

– Viteza maximă 25km/h

– Baterie litiu de mare capacitate, oferă până la 30 km de autonomie

– Foarte ușor: 12,5 kg

– Sistem de frânare dublu pe ambele roți

– 5 viteze de mers

– Accelerație controlată

– Afișaj de control digital

– Faruri cu rază lungă de acțiune, ultra-luminoase

Designul este, de asemenea, practic același și singura diferență care poate fi observată sunt câteva detalii galbene situate pe roți în loc de roșu.

 Trotinetă electrică Xiaomi Pro 2

Este cel mai avansat model din întregul catalog de trotinete electrice Xiaomi. Autonomia și puterea sa au fost îmbunătățite în comparație cu restul modelelor. Acestea sunt principalele caracteristici :

– Motor de 300 W

– Viteza maximă 25 km/h

– Baterie litiu cu capacitate crescută, oferă până la 45 km de autonomie

– Greutate redusă: 14,2 kg

– Sistem de frânare dublu pe ambele roți

– Frânare regenerativă. Reîncărcați parțial bateria la frânare.

– 3 moduri de viteză (ECO, Standard, Sport)

– Accelerație controlată

– Afișaj de control digital

– Faruri cu rază lungă de acțiune, ultra-luminoase

De asemenea, are același afișaj digital ca scuterul 1S care afișează următoarele informații: nivelul bateriei, modul de performanță și viteza, notificarea de reparații și Bluetooth. Singurul aspect negativ al modelului Pro 2 este acela că capacitatea sa mai mare a bateriei duce, de asemenea, la o creștere a greutății dispozitivului, cu până la 14,2 kg, cu 1,7 kg mai mult decât originalul.

Și ce diferențe are în ceea ce privește scuterul Xiaomi Pro 1? Sunt foarte mici, dar nici prețul nu s-a schimbat, înțelegem că au dorit să relanseze modelul cu detalii care pur și simplu lipseau.

Printre modurile sale de conducere, modul „Pieton” a fost adăugat pentru a circula automat la 5 km/h în zonele în care spațiul este împărțit cu alți pietoni, puterea luminii frontale a fost mărită de la 1W la 2W și li s-au adăugat reflectoare pe toate părțile scuterului pentru a se adapta la unele reglementări europene.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90