NOR CURIER 930X122

meteorologie

VEȘTI BUNE DE LA METEOROLOGI PENTRU ARGEȘENI

Vești bune de la meteorologi pentru argeșeni. Estimările de vreme pentru perioada 8-21 octombrie 2018 au fost comunicate astăzi de Administrația Națională de Meteorologie (ANM).

Citiți și: Vremea o ia razna! Fenomene de necrezut în această săptămână

Potrivit estimărilor, vremea va fi în general frumoasă în următoarele două săptămâni în regiunea Muntenia (care include și județul Argeș), cu temperaturi în această săptămână în general ușor mai ridicate decât în mod obișnuit.

Valorile termice diurne se vor menține în jurul mediei de 22 de grade Celsius până vineri, 12 octombrie, atunci când vor marca o scădere ușoară, spre medii de 19…20 de grade, valori care se vor păstra și în a doua jumătate a intervalului.

Citiți și: Vreme ,,sucită” în acest weekend. Se anunță și fenomene extreme

Mediile nocturne vor fi în creștere, de la 6 la 9 grade până joi, 11 octombrie, apoi vor intra într-un proces de scădere, ajungând până la medii de 6 grade. De la jumătatea celei de a doua săptămâni, vor reveni, însă, către 9…10 grade.

În această săptămână ploile se vor semnala izolat și vor fi slabe cantitativ. Probabilitatea ca ele să fie pe arii ceva mai extinse va crește treptat în perioada 14-21 octombrie, conform estimărilor de vreme date azi publicității de ANM.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3