(VIDEO) POLIŢIST DIN ARGEŞ, EROUL ZILEI | ePitesti
Donaris 930 x 122

accident

(VIDEO) POLIŢIST DIN ARGEŞ, EROUL ZILEI

Imagini cu intervenția curajoasă a polițistului-erou:

Citiți și: ARGEȘ: IMPACT PE ȘOSEA. MAȘINI AVARIATE

Poliţist din Argeş, eroul zilei. Un agent de Poliţie originar din Argeş care lucrează la Secţia nr. 2 de Poliţie din Bucureşti a fost declarat astăzi de Poliţia Română Eroul Zilei. El este tânărul care a intervenit cu spirit de inițiativă, curaj și tărie de caracter în accidentul de ieri de pe strada Smeurei din Pitești în care au fost implicate două autocare cu angajați de la uzina Automobile Dacia din Mioveni.

Citiți și: UPDATE: ACCIDENT ÎN PITEȘTI

Este vorba despre agentul de poliţie Emanuel-Mihai Croitoru, în vârstă de 22 de ani, fiul unui poliţist de la Poliţia Rutieră Piteşti. Agentul de poliţie Emanuel-Mihai Croitoru lucrează în Poliţie din luna iunie a acestui an, în urma promovării examenului de încadrare din sursă externă.

„Datorită lui două victime ale accidentului petrecut ieri pe raza municipiului Piteşti trăiesc. Emanuel a intrat în autobuz printr-un geam spart, a scos o femeie blocată, apoi i-a acordat primul ajutor şoferului.”, informează Poliţia Română pe pagina sa oficială de Facebook. Emanuel-Mihai Croitoru se afla în timpul său liber atunci când a intervenit.

Detalii despre accidentul de ieri, AICI.

Comdata 555×222
Comdata 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro sună la 0733 797 066 sau trimite un email la redactie@epitesti.ro

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066