930 x122 grota rece

activist batut

Video șocant: Activist – bătut de față cu 2 polițiști

Un activist din județul Buzău a fost bătut de câțiva indivizi de față cu poliția, care se afla acolo tocmai ca să îl protejeze.

Victima se numește Robert Gabriel Nițu și a ajuns să fie ținta atacurilor după ce a făcut fotografii unor vânzători ilegali de păsări

În prezent, măsurile dispuse la nivel național de ANSVSA pentru a preveni răspândirea gripei aviare interzic comerțul ambulant cu păsări, iar vânzările pot fi făcute doar de către fermele comerciale autorizate, cu păsări a căror stare de sănătate este atestată.

Însă activistul a observat că unii indivizi nu țin cont de aceste prevederi și a încercat să îi fotografieze, pentru a sesiza public neregulile din județul Buzău.

Bineînțeles, activitatea sa nu a fost pe placul comercianților ilegali de păsări, care au început să-l agreseze.

A fost o urmărire că în filmele de western. Sau nici acolo nu cred că .. Exact ca în cartelele de Medelin din Columbia, unde traficanții n-au nicio frică nici de lege, nici de poliție, nici de nimeni.” – spune bărbatul.

Aceștia, nu doar că i-au spart geamul lateral și i-au lovit mașina, dar l-au și bătut cu pumnii și picioarele.

ATENȚIE, IMAGINI CARE VĂ POT AFECTA EMOȚIONAL, NERECOMANDATE MINORILOR

Toată știrea, AICI.

Sursă: știrileprotv.ro

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Un comentariu

  • abb spune:

    eu plec in alta tara, deci nu ma mai intereseaza mizeria din tara asta (psd si pnl -aceeasi mizerie)

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3