VINO LA DEFILAREA DE 1 DECEMBRIE! | ePitesti
New Profesional Consult 930 x 122

1 decembrie

VINO LA DEFILAREA DE 1 DECEMBRIE!

Vino la defilarea de 1 decembrie! Locuitorii oraşului Mioveni sunt aşteptaţi joi, 30 noiembrie, și vineri, 1 decembrie 2017, la manifestările dedicate Zilei Naţionale a României. Consiliul Local, Primăria şi Centrul Cultural au pregătit un program special. Iată care sunt cele mai importante acţiuni:

Citiți și: POMPIERI LA PRIMĂRIA MIOVENI

Joi, 30 noiembrie

Ora 19 – Spectacolul „Nu uita că ești român!”, la Casa de Cultură a Sindicatelor (ansamblul de copii din Boljevac, Serbia, și ansamblul etnofolcloric profesionist “Ștefan Vodă”, din Scoreni, Republica Moldova.

Citiți și: ȘCOALA DE TENIS DIN MIOVENI, NOI SUCCESE

Vineri, 1 decembrie

Ora 10 – Decernarea diplomelor de fidelitate pentru cuplurile care împlinesc 50 de ani de căsătorie, în sala de festivități a Primăriei orașului Mioveni.

Ora 11:30 – Depunere de coroane de flori la monumentul eroilor din cartierul Colibași și program artistic susținut de elevii Școlii Gimnaziale Colibași.

Ora 11:30 – Depunere de coroane de flori la monumentul eroilor din cartierul Făget și program artistic susținut de elevii Școlii Gimnaziale Colibași.

Ora 11:30 – Depunere de coroane de flori la monumentul eroilor din cartierul Racovița și program artistic susținut de elevii Școlii Gimnaziale “Liviu Rebreanu”.

Ora 11:30 – Depunere de coroane de flori la monumentul eroilor de la Școala Gimnazială „Liviu Rebreanu” și program artistic susținut de elevii Școlii.

Ora 13 – pe platoul din Centrul Civic Mioveni

-Slujba de pomenire a eroilor, la Monumentul eroilor din Centrul Civic

-Depunere de coroane de flori

-Defilarea dispozitivului militar format din cadre MApN (Batalionul 49 Apărare CBRN Pitești și Școala de Aplicație pentru Unități de Luptă “Mihai Viteazul” din Pitești), MAI (Jandarmerie și ISU) şi de la Penitenciarul Colibaşi.

-Program artistic  susținut de Fanfara Argeșul – Centrul Cultural Județean, ansamblul de copii din Boljevac – Serbia, ansamblul etnofolcloric profesionist “Ștefan Vodă” din Scoreni – Republica Moldova și elevii Școlii Gimnaziale “George Topârceanu” şi ai Liceului Teoretic “Iulia Zamfirescu”.

Donaris 555×222
Comdata 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro sună la 0733 797 066 sau trimite un email la redactie@epitesti.ro

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066