930×122 CUMPANA 5

Analogue festival

Te trimitem la distracție. Câștigă două invitații duble la Analogue Festival!

ePitesti.ro, împreună cu Centrul Cultural Mioveni, vă oferă posibilitatea să câștigați 2 invitații duble la Analogue Festival, care va avea loc în perioada 2-4 septembrie, pe Platoul Făget din Mioveni.

Citiți și: Analogue Festival: S-au pus la vânzare biletele de o zi

Pentru a participa la concurs intrați AICI pentru a găsi toate detaliile și pentru a vă înscrie.

Concursul se va încheia pe 26 august 2022, la miezul nopții. Câștigătorii vor fi aleși prin intermediul site-ului www.random.org.

Citiți și: El Nino va concerta pe scena Analogue Festival. Vino să-l vezi!

DESPRE FESTIVALUL ANALOGUE

Festivalul Analogue este o producție proprie a Centrului Cultural Mioveni ce va avea loc în perioada 2 – 4 septembrie pe platoul Făget din Mioveni.

Timp de 3 nopți și 3 zile, creatorii ANALOGUE îi vor surprinde pe fanii festivalului cu mici escapade, fie ele vizuale, fie de tip craft/artizanal sau muzicale, cu diverse genuri.

Nume mari din industria muzicală națională și internațională vor urca pe scenă. Detalii, aici – Trei zile și trei nopți de distracție! ANALOGUE Festival – un weekend de neuitat cu muzică & artă

Pe lângă muzică, programul festivalului va fi completat de o serie de activități de artă & tehnologie, dar și de alte activități (ateliere, jocuri interactive, sesiuni de wellness și relaxare în natură), adresate publicului de toate vârstele.

[555x222px]-CampanieVanzari-ePitesti

Comentarii

Lasă un răspuns

570 X 90 POSADA 3