Donaris 930 x 122

scandal trivale

Video: Protagoniștii bătăii cu răngi din Trivale, trimiși în judecată

UPDATE, 23 IULIE, ORA 14.40: Bărbații care au provocat scandalul și bătaia cu răngi din cartierul Piteștean Trivale vor fi trimiși în judecată. 

„În ziua de 22 iulie a.c., poliţiştii de investigații criminale din cadrul Secţiei 3 Poliţie Piteşti au finalizat cercetările într-un dosar penal înregistrat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și loviri sau alte violențe.

Din cercetări, s-a stabilit că în seara zilei de 21 iulie a.c., în timp ce se aflau în cartierul Trivale din municipiul Pitești, cei în cauză ar fi comis acte de violență împotriva mai multor persoane, folosind obiecte contondente, tulburând ordinea și liniștea publică. 

Reamintim că, în ziua de 25 iunie a.c., după administrarea probatoriului, polițiștii au reținut trei bărbați, 20, 21, respectiv 32 de ani, ulterior fiind dispusă cercetarea acestora sub măsura preventivă a controlului judiciar.

Dosarul cauzei a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de trimitere în judecată”, transmite IPJ Argeș. 

Știrea inițială 25 iunie

Scandal și bataie cu răngi în cartierul piteștean Trivale. S-a întâmplat în seara de 22 iunie, în jurul orei 20.30. În cursul nopţii trecute, mai mulţi bărbaţi despre care s-a aflat că au participat la încăierare au fost reţinuţi de poliţişti.

 

POLITIA ARGEȘ – TRANSMITE

„În ziua de 25 iunie a.c., polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Pitești au continuat cercetările într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și lovire sau alte violențe și au reținut trei bărbați, 20, 21, respectiv 32 de ani, toți din orașul Ștefănești.

Din cercetări s-a stabilit că, în seara zilei de 21 iunie a.c., cei trei, în timp ce se aflau în cartierul Trivale din Pitești, ar fi tulburat ordinea și liniștea publică și ar fi manifestat acte de violență asupra mai multor persoane, folosind obiecte contondente.

După administrarea probatoriului, bărbații au fost reținuți pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, urmând să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive”, precizează IPJ Argeș. 

 

UPDATE 22 IUNIE, ORA 9.50:Poliţiştii ne-au comunicat primele rezultate ale verificărilor. „În seara zilei de 21 iunie a.c., în jurul orei 20.30, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești au fost sesizați cu privire la o stare conflictuală, petrecută între mai multe persoane, în cartierul Trivale, din municipiul Pitești.

Imediat, către locul indicat, s-au deplasat mai multe echipaje de poliție, jandarmi, dar și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Argeș, care nu au mai găsit, la fața locului, nicio persoană.

 

 

În urma verificărilor efectuate de polițiști, au fost identificate două persoane implicate, una dintre acestea prezentând traumatism cranio-facial, fără a rămâne internată.

În continuare, se fac cercetări pentru identificarea tuturor celor implicați și luarea măsurilor legale care se impun. În cauză, s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice, iar verificările continuă”, precizează IPJ Argeş.

Update, ora 21.30: O persoană care s-ar fi băgat să aplaneze conflictul iscat între mai mult bărbăți, a fost lovită din câte se pare cu o rangă în spate. A fost găsită de medici si polițiști si primeste primele îngrijiri medicale la fața locului, video:

 

Știrea inițială, ora 21.10

IPJ Argeș transmite : A fost sesizata o stare conflictuală între mai multe persoane. Din acest motiv au fost trimise, imediat, mai multe echipaje.

Se fac verificări pentru stabilirea situației de fapt, identificarea celor implicați și luarea măsurilor legale care se impun.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3