New Profesional Consult 930 x 122

angajat

UN ANGAJAT DE LA LEONI ACUZĂ: ”AM AJUNS LA DISPERARE. NE TRATEAZĂ CA PE SCLAVI!”

Un angajat de la Leoni acuză: ”Am ajuns la disperare. Ne tratează ca pe sclavi!”. Un argeșean, angajat de mai mulți ani la Leoni Wiring Systems din Bascov, lângă Pitești, face acuzații grave cu privire la modul în care ar fi tratați muncitorii fabricii.

Citiți și: Compania Leoni, vândută! Ce se întâmplă cu angajații

Într-o sesizare primită astăzi pe adresa redacției, bărbatul susține că în ultimele 3 luni le-ar fi fost oprite bonusurile, nu li s-ar mai fi decontat sumele pentru navetă, iar noua conducere de la secția Renault, segmentul 1, ar avea un comportament inadecvat față de angajați.

”Conducerea de la secția Renault, segmentul 1, s-a schimbat de la 1 noiembrie 2018. Avem bonusuri de calitate, productivitate… În ultimele 3 luni ne-au oprit bonusurile și nu ne-au mai decontat transportul. Am ajuns ca în luna februarie să luăm 1.100 de lei.

Citiți și: Renault Group și chinezii de la Geely au bătut palma! Ce se întâmplă cu Uzina Dacia

Noua conducere ne tratează ca pe sclavi, suntem jigniți. Am ajuns ca în timpul programului să încuie toaletele. În ultima lună au plecat peste 80 de oameni doar din segmentul 1. Am ajuns la disperare”, ne scrie argeșeanul.

”Ne-a spus în ședință, vineri, că, dacă nu ne convine, să plecăm, că oricum suntem proști și că am băgat fabrica în insolvență”, susține bărbatul.

Dacă aveți informații sau imagini care pot deveni o știre, ne puteți trimite un mesaj pe pagina de Facebook ePitesti.ro, la adresa de e-mail redactia@epitesti.ro sau pe WhatsApp, la numărul 0733.797.066.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3