EcoMoto 930×122

Medic

Un medic şochează, declarând că va refuza pacienţii care nu vor să se vaccineze

Un medic de familie crede că a găsit soluţia ca să-i convingă pe oameni să se vaccineze. A făcut un anunţ public, pe Facebook, în care precizează că îi va scoate de pe listă pe acei pacienţi care refuză vaccinarea anti-COVID şi, în acest sens, a menţionat inclusiv un articol de lege care îi permite să facă acest lucru.

Citiți și: România ar putea fi obligată să cumpere ser ,,anti-pandemie”

„Asiguraţii, Conform art 231, alin e), din Legea 95/2006, au obligatia să respecte cu strictețe <tratamentul și indicațiile medicului>. Conform acestui articol de lege, ANUNT PUBLIC de acum ca TOATE PERSOANELE INSCRISE LA MINE CARE REFUZA VACCINAREA ANTI-COVID 19, VOR FI SCOASE DE PE LISTA MEA DE MEDIC DE FAMILIE. Este de neacceptat sa continui colaborarea cu pacientii care nu cred in recomandarile pe care le fac. Persoanele care refuza vaccinarea, dreptul lor, fac dovada ca nu au incredere in mine, in ceea ce spun, in ceea ce le recomand sa faca. In cei 33 de ani de practica am vaccinat mii de persoane, am facut zeci de mii de inoculari si nu am avut reactii adverse decat foarte putine si minore. Cred in vaccinuri, chiar si in cele nou aparute sau schimbate in acesti ani. Vaccinarea a reprezentat pentru mine partea cea mai importanta a activitatii de preventie. In toti acesti ani am avut o singura persoana care a refuzat vaccinarea celui de-al doilea copil si i-am cerut sa-i ia fisa si sa se mute la alt medic. Ceea ce a si facut”, a scris Cătălin Petrencic, medicul la care facem referire.

Medicul este din Călăraşi. Postarea a stârnit sute de reacţii.

Citiți și: Doctor șpăgar, mort într-un accident bizar

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Mihai spune:

    Raspunzi si de reactiile adverse sau te dai doar un fel de smecher comunist?

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3