EcoMoto 930×122

accident

UPDATE: ACCIDENT PE TRANSFĂGĂRĂȘAN

(UPDATE ORA 13:40): Accidentul s-a produs după ce șoferul, un bărbat de 65 de ani din judetul Gorj, în timp ce conducea autoturismul dinspre Curtea de Arges către Sibiu, a pierdut controlul volanului. Mașina a ieșit în afara părții carosabile și s-a izbit de un parapet din beton.

Citiți și: Pitești. Toate forțele de ordine ies în stradă!

Prima ipoteză ar fi că a pierdut controlul volanului din cauza unei defecțiuni tehnice, informează Poliția Argeș.

Cele două persoane rănite, femeia și copilul, sunt tot din Gorj.

Citiți și: Argeș. Accident cu victimă!

(UPDATE ORA 12:15): Accidentul s-a soldat cu două persoane rănite: un băiețel în vârstă de 4 ani (cu escoriații minore pe față) și o femeie (tot pasager în mașină) de 60 de ani (cu dureri toracice). Cei doi au fost transportați la spital. 

Accident acum pe Transfăgărășan. Un accident rutier s-a produs cu puțin timp în urmă pe DN 7C Transfăgărășan, în comuna Arefu.

În accident a fost implicat un singur autoturism, potrivit Poliției și Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș.

În autoturism se aflau trei persoane (doi adulți și un copil). Victimele nu sunt încarcerate. La fața locului intervine echipajul cu ambulanță SMURD de la Cota 2000. Vom reveni cu amănunte (Foto: descriptiv)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90