SMART KIDS 930X122

accident

A murit fata de 25 de ani, implicată în accidentul de lângă Slava

Update, 07.12.2021, ora 12:52

Victima accidentului produs în zona Complexului Slava din Pitești, o fată de numai 25 de ani, a murit astăzi. Aceasta a fost internată încă din ziua tragicului eveniment la secția ATI a Spitalului Județean de Urgență Pitești, având șanse mici de recuperare.

Citiți și: Argeș. Accident grav, cu victimă, azi-noapte!

UPDATE, ORA 14:02 – Accidentul grav din Pitești, provocat de o tânără de 20 de ani

IPJ ARGEȘ TRANSMITE:

„Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii Biroului Rutier Pitești, s-a stabilit că o tânără de 20 de ani, din Câmpulung, care conducea un autoturism pe str. Calea Câmpulung din Pitești, din direcția Pitești spre Câmpulung, în împrejurări care vor fi stabilite în urma cercetărilor, ar fi pătruns pe contrasens, intrând în coliziune cu un autoturism condus din sens opus de o femeie de 25 de ani, din Mioveni.

În urma evenimentului conducătoarea celui de-al doilea autoturism a fost preluată de un echipaj medical și transportată la spital în stare gravă, iar cea de-a doua conducătoare auto a fost rănită ușor (contuzii membre inferioare).

Citiți și: Tânăr motociclist rănit grav și dus la spital!

Conducătoarea primului autoturism a fost testate cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 196 din Codul Penal, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul rutier s-a produs.”

Update, ora 11:15, ISU Argeș transmite: „Șoferița în vârstă de aproximativ 25 de ani, care era încarcerată în autoturismul argintiu, a fost scoasă din strop cardio-respirator și predată intubată, cu funcții vitale și cu mai multe leziuni (printre care și fracturi deschise la membrele inferioare) la spital.

ȘTIREA INIȚIALĂ, ORA 10:38 – VIDEO: ACCIDENT GRAV ÎN PITEȘTI! VICTIMĂ INCONȘTIENTĂ

În urmă cu puțin timp un accident rutier grav s-a produs în municipiul Pitești, pe Calea Câmpulung, în zona Complexului Slava.

Conform primelor informații un autoturism marca Mercedes a intrat în coliziune cu un autoturism marca Logan.

 

În urma impactului o persoană a rămas blocată în interiorul autoturismului Logan. Este vorba despre o femeie.

La fața locului au intervenit pompierii cu o autospecială de intervenție, o autospecială de descarcerare și un echipaj SMURD de terapie intensivă mobilă, alături de un echipaj SAJ.

 

Potrivit ISU Argeș, victima blocată a fost extrasă din autoturism de către echipajul de descarcerare și a fost predată echipajului SMURD de terapie intensivă mobilă. Aceasta se află în stop cardio-respirator.

Șoferul celuilalt autoturism este conștient. Acesta prezintă zgârieturi și atac de panică.

Polițiștii Biroului Rutier Pitești sunt la fața locului, pentru cercetări.

Știre în curs de actualizare

555×222  MAIA

Comentarii

5 comentarii

  • Satan spune:

    E grele de condus mercedesele si bemveiele astea.

  • Un votant roșu spune:

    Administrația locală trebuie să continue parapetul de beton dintre sensurile de mers de la Mărăcineni până la intersecția Podul Viilor !

  • Cristi spune:

    Șir nesfârșit de pitipoance și cocalari cu mașini care, în mâinile lor de criminali, devin arme letale…

  • Arw spune:

    Incepe sa imi placa cum scrii. Continua ca o faci bine.

  • Dan Dimitriu spune:

    Blestem pe capul cetățenilor de rând cu acest șir nesfârșit de cocalari și pițipoance în ale căror mâini criminale mașinile luxoase devin areme letale. Credeți că resimte cea mai mică remușcare inconștientul care i-a dat pe mâini bolidul cu care a curmat o viață nevinovată? Nici cea mai mică, toate eforturile acum pe salvarea țoapei.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3