930 x122 grota rece

accident

VIDEO/UPDATE: TÂNĂRA CARE A PROVOCAT TRAGEDIA DE LA RĂTEȘTI CIRCULA FĂRĂ PERMIS ȘI AVEA ÎN MAȘINĂ UN COPIL DE 2 ANI


UPDATE: Trupul bărbatului decedat a fost ridicat de Serviciul de Medicină Legală.

Citiți și: Accident cu patru victime în Argeș: Impact între un camion și un autoturism

 

 

Citiți și: Argeș: Accident între două autoturisme: Minor transportat la spital

UPDATE: Din cercetările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Topoloveni, s-a stabilit că o tânără de 19 ani, din Rătești, care conducea un autoturism pe DJ 702G, fără a deține permis de conducere, nu ar fi acordat prioritate de trecere unui autoturism condus regulamentar pe DJ 702J, de un bărbat de 62 de ani, din Găești, județul Dâmbovița, intrând în coliziune cu partea stânga față a autoturismului condus de acesta.

 

 

„Ca urmare a coliziunii, al doilea autoturism a fost proiectat în gardul unui imobil, rezultând decesul conducătorului auto (bărbatul de 62 de ani, din Găești), rănirea gravă a pasagerei dreapta față din același autoturism (femeie de 58 de ani, din Găești, județul Dâmbovița), precum și rănirea ușoară a tinerei de 19 ani care conducea primul autoturism și a unei minore de 2 ani, pasageră spate în același autoturism.

 

 

 

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

 



Toate persoanele rănite au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără drept, ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a produs”, precizează IPJ Argeș.

Știrea inițială:

Grav accident rutier produs între două  autoturisme, în comuna Rătești.

„Din accident au rezultat 4 victime, dintre care un bărbat a decedat, o femeie a fost preluată de serviciul de ambulantă județean si un copil de 2 ani cu escoriații frontale împreună cu mama acestuia au fost transportați la spital de către un echipaj SMURD de prim ajutor calificat”, precizează ISU Argeș.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3