930×122 CAPRA 5

accident rutier

Video – Accident cu victime și mașini făcute praf

Update, IPJ Argeș transmite: „Din verificările preliminare efectuate de polițiștii Formațiunii Rutiere Costești, s-a stabilit că o femeie de 30 de ani, din aceeași localitate, care conducea un autoturism pe DJ 659A, pe raza localității de domiciliu, zona Pârvu Roșu, din direcția Pitești spre Costești, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, a intrat în coliziune cu un autoturism condus în aceeași direcție de mers, de un bărbat de 25 de ani, din Oarja.

Citiți și: Pitești. Accident grav lângă „Cornul Vânătorului”! Un începător și-a făcut praf mașina

După impact, autoturismul condus de femeie a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu un autoturism care circula din sens opus, condus de o femeie de 45 de ani, din Pitești.

Totodată după primul impact, autoturismul condus de bărbatul de 25 de ani a fost proiectat în alt autoturism, care se află parcat pe marginea carosabilului.

Citiți și: Acum: Accident grav la ieșire de pe A1!

În urma evenimentului a rezultat rănirea ușoară a femeii de 30 de ani, din Costești, conducătoare a primului autoturism (TCC), precum și a doi pasageri din autoturismul condus de femeia de 45 de ani, anume un bărbat de 45 de ani, din Pitești (traumatism coloană lombară) și un minor de 16 ani (fractură nazală).

Toți conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultând că nu au consumat alcool.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 196 din Codul Penal, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut.”

Update, ISU Argeș transmite:

Au rezultat trei victime, dintre care două victime cu traumatism cranio cerebral și dureri de cap. Acestea au fost preluate de către echipajele Smurd. Cealaltă victimă a fost preluată de un echipaj SAJ. 

Pompierii au asigurat măsuri specifice de prevenire și stingerea incendiilor la locul accidentului.

 

Pompierii argeșeni au fost sesizați, în urmă cu puțin timp, să intervină în cazul unui accident rutier petrecut la intrare în Pârvu Roșu.

Potrivit primelor informații, patru autoturisme ar fi intrat în coliziune, iar în urma impactului ar fi rezultat trei victime.

Autoturismele au fost și ele serios avariate în urma impactului.

La fața locului intervin pompierii cu două autospeciale de intervenție și două echipaje SMURD de prim ajutor calificat.

De asemenea, la locul evenimentului se află și polițiștii pentru cercetări.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90