Donaris 930 x 122

accident rutier

Video – Accident teribil în Argeș. Un pieton a murit sub roțile unui camion

Update, ora 12.45, IPJ Argeș transmite: „Din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Argeș s-a stabilit că, un bărbat de 45 de ani, din Dănicei, jud. Vâlcea, care conducea o autoutilitară, pe DJ 703, din direcția Cuca către Dănicei, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, a accidentat mortal o femeie de 72 de ani, din Cuca.

Citiți și: Pitești. Accident grav lângă „Cornul Vânătorului”! Un începător și-a făcut praf mașina

 

Citiți și: Acum: Accident grav la ieșire de pe A1!

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut.”

Update, ora 12.05, ISU Argeș transmite: „Victima prinsă sub roată din față a camionului este o femeie. Aceasta este decedată. 

 

La fața locului a ajuns și un echipaj al SAJ.

Update, ora 11:55, IPJ Argeș transmite: „Victima, o femeie de 72 de ani, din Cuca, este decedată.”

Știrea inițială, ora 11:32

Un accident rutier s-a petrecut în urmă cu puțin timp pe raza comunei Cuca.

Potrivit primelor informații, în eveniment sunt implicați un pieton și un autoturism. În urma impactului, pietonul ar fi decedat. Acesta ar fi rămas prins sub roțile vehiculului.

La fața locului se deplasează pompierii cu o autospecială de intervenție, o autospecială de descarcerare și un echipaj SMURD de terapie intensivă mobilă.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90