930 x122 grota rece

a1

UPDATE: INCENDII PE AUTOSTRADA PITEŞTI-BUCUREŞTI

UPDATE: După două ore în care pompierii s-au luptat cu flăcările, incendiile de pe autostrada Piteşti-Bucureşti au fost stinse.

Citiți și: Avertisment clar: Aveți grijă, luați amendă!

Conform Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Argeş, în primul focar, cel de la kilometrul 100, au ars 3 hectare de vegetaţie, iar în cel de la kilometrul 97 – 2 hectare de vegetaţie.

Incendii pe autostrada Piteşti-Bucureşti. În urmă cu puţin timp, incendii de vegetaţie uscată au izbucnit pe autostrada Piteşti-Bucureşti, la kilometrul 100 și, respectiv, la kilometrul 97, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Argeş.

Citiți și: Argeș. Incendiu într-o gospodărie!

Potrivit sursei citate, este vorba de două focare distincte pe câmp şi de încă unul în curtea unui cetăţean. Vom reveni cu amănunte. (Sursă foto: ISU Argeș) 

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3