EcoMoto 930×122

incendiu

Video – Casă arsă până la temelii într-o comună din Argeș!

Update, ora 16:23

Citiți și: Pitești. Intervenție de urgență în Nord, acum! Arde un apartament!

ISU Argeș transmite: „Cauza probabilă de izbucnire a incendiului este aparatul de gătit (aragaz) lăsat pornit și nesupravegheat.

Proprietarul ar fi suferit arsuri când a intrat în locuință, pe timpul manifestării incendiului.”

Citiți și: Argeș. Incendiu într-o gospodărie!

Au apărut și imaginile de la locul incendiului.

 

Casa bătrânească a ars pur și simplu până la temelii.

 

Update – Argeș: Incendiu teribil! Bărbat cu arsuri grave

Update, ora 15:31, ISU Argeș transmite: „Echipajul de la SVSU Mozăceni a lucrat pentru stingerea incendiul, continuând deplasarea doar un singur echipaj cu o autospecială de intervenție de la ISU Argeș.

Din primele informații, incendiul s-a manifestat violent la locuința de aproximativ 50 mp.”

Update, ora 14:57, ISU Argeș transmite: „După prima evaluare, este vorba de un bărbat în vârstă de 70 de ani care a suferit arsuri de gradul 2 pe aproximativ 50 % din suprafața corpului. Pacientul a fost preluat de către echipajul SMURD.”

Știrea inițială, ora 14:31 – Incendiu puternic în Argeș! Există o victimă

În urmă cu puțin timp, pompierii argeșeni au fost sesizați să intervină în cazul unui incendiu izbucnit la o casă din comuna Mozăceni.

Ar exista și o victimă în urma incendiului.

La fața locului intervin pompierii cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SNURD de prim ajutor calificat.

De asemenea, la intervenție se deplasează și Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență al localității Mozăceni cu o autospecială de stins incendii.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90