Donaris 930 x 122

accident mihaesti

Accident mortal în Argeş: O fată a decedat. Bebeluş în stop cardio-respirator şi alte trei fetiţe rănite

Grav accident în Argeș! Un copil a murit și alți doi sunt în stare gravă!

Citiți și: Tânăr de 19 ani, accident mortal în timp ce se afla pe trotineta electrică

UPDATE ORA 9.00: „Din verificările prealabile, efectuate de polițiștii Biroului Rutier Câmpulung, s-a stabilit că un bărbat de 33 de ani, din Dănicei, județul Vâlcea, care conducea un ansamblu rutier (TIR, compus din cap tractor și semiremorcă pt ciment), care se deplasa pe direcția Pitești spre Câmpulung, în împrejurări ce urmează să fie stabilite în urma cercetărilor, a intrat în coliziune cu un autoturism, condus din sens opus de un bărbat de 45 de ani, din Câmpulung.

 

Citiți și: Accident tragic! Au murit după un impact între trei mașini și un autocamion

 

În urma coliziunii, autoturismul, cu 7 ocupanți, s-a răsturnat, rezultând decesul unei fetițe de 12 ani, precum și rănirea celorlalți ocupanți:

– conducătorul auto, de 45 de ani, din Câmpulung, rănit ușor;

– femeie de 27 de ani, din Valea Mare Pravăț;

– fetiță de 6 luni (preluată de echipaj medical în stop cardio-respirator);

– fetiță de 2 ani;

– fetiță de 6 ani;

– fetiță de 8 ani.

Toate persoanele au fost transportate la spital, pentru investigații medicale.

În cauză a fost întocmit dosar penal, conform art. 192 și 196 din Codul Penal, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut.”, precizează IPJ Argeş.

Update, ora 07,45. ISU Argeș transmite:

În urma accidentului au rezultat 7 victime, dintre care 1 adult și 4 copii au fost preluați de echipajele de ambulantă SAJ și un bărbat (șoferul MCV) de 44 de ani, cu multiple plăgi la membre și suspiciune fractura costală a fost preluat de echipajul SMURD. Din nefericire, o fetiţă de 12 ani se afla în stop cardio respirator. S-au efectuat manevre de resuscitare, dar fără rezultat.

 

 

Ştirea iniţială

În jurul orei 5,30, în această dimineață, un eveniment rutier grav s-a produs între un autotren și un autoturism, pe DN 73, în zona localității Mihăești, satul Rudeni din județul Argeș. Polițiștii Biroului Rutier Câmpulung sunt la fața locului pentru cercetări.

Din primele date transmise de Poliția Arges, în accident sunt implicați 7 ocupanți din autoturism, dintre care 5 copii, unul decedat și alți doi în stare grava.

Știre în curs de actualizare

 

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3