930×122 CAPRA 5

gunoaie aruncate

Video – Gunoaiele din Parcul Tineretului de pe Craiovei au fost strânse

Update ora 14:35 :

Citiți și: Amenzi pentru cei care stau la bloc!

În urma articolului publicat de ePitesti.ro în această dimineață, la doar câteva ore distanță, gunoaiele din Parcul Tineretului din cartierul piteștean Craiovei au fost strânse.

Primăria Pitești s-a autosesizat în acest caz și a trimis în zonă mai mulți angajați ai Societății Salubritate 2000 S.A pentru a rezolva problema.

ÎNAINTE

DUPĂ 

 

Știrea inițială ora 08:51

Video – Nesimțire și nepăsare: Parcul Tineretului din Craiovei, îngropat în gunoaie

Parcul Tineretului din cartierul piteștean Craiovei este împânzit de gunoaie la fiecare pas.

Deși ar trebui să fie o zonă de odihnă pentru oameni, parcul oferă acum trecătorilor o priveliște jenantă.

Sticle goale, ambalaje şi seminţe, sunt aruncate peste tot. Cum coșurile de gunoi au devenit neîncăpătoare, oamenii n-au ezitat deloc să arunce și pe lângă.

Indignat de această situație, un cititor ePitesti.ro s-a plâns de mizeria existentă acolo, generată din lipsa de respect a semenilor săi, dar și din îngăduinţa autorităţilor locale.

Piteșteanul ne-a semnalat problema pe pagina de Facebook a redacției, în speranța că autoritățile se vor sesiza și o vor rezolva.

 

Aceste imagini arată modul în care Parcul Tineretului tinde să se transforme încet, dar sigur într-un ”ghetou”.

A arunca gunoiul pe domeniul public pare să devină o ”activitate” tipică care creşte pe zi ce trece.

Orașul Pitești se confruntă de mult timp cu gunoaiele, care în prezent au ajuns să facă parte din peisajul urban.

În legătură cu această situație, primarul Cristian Gentea a declarat de curând că va propune în Consiliul Local Pitești mărirea de 20 de ori a sancțiunilor pentru astfel de abateri. Subiectul pe larg: AICI.

Vă reamintim și dvs. că ne puteți trimite informații sau imagini care pot deveni o știre pe pagina de facebook ePitesti.ro, la adresa de e-mail redactia@epitesti.ro și pe WhatsApp la numărul de telefon 0774 587 441.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

2 comentarii

  • Gagiu Marilena spune:

    Si politia comunitara doarme
    in spatele fostului restaurant Negoiu.. o sa va fac si poze.. iar la fântână, care fântână..!? 🙉.. aurolacii fac legea….

  • Daniel Nica spune:

    Poliția Locală ce face….noaptea trecută au băut până la ora 03.00 in parcul de lângă bl.27 după care au considerat că trebuie să ridice stergatorile la masini.Politia trece cu 40 km/ora dar nu se sesizează.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90