NOR CURIER 930X122

tânăr agresiv trivale

Video – Inconștiență dusă la extrem. Amețit de aburii alcoolului s-a aruncat în fața mașinilor

Video – Inconștiență dusă la extrem. Amețit de aburii alcoolului s-a aruncat în fața mașinilor

Update 04.05.2021, ora 20.46:

În urma articolului postat de epitești.ro, un șofer care a dat nas în nas cu tânărul scandalagiu, a trimis pe adresa redacției un filmuleț cu scena halucinantă în care băiatul, în vârstă de 19 ani, se aruncă în mijlocul străzii în fața mașinilor.

 

 

Șoferul ne-a mărturisit că a încercat să-l îndepărteze de pe partea carosabilă, însă tânărul, amețit bine de aburii alcoolului, a ripostat folosind un limbaj vulgar și l-a îndemnat pe șofer să-l ocolească.

 

ȘTIREA INIȚIALĂ

Tânăr agresiv cu șoferii în cartierul Trivale.

Un tânăr a fost surprins astăzi, în cartierul piteștean Trivale, înjurând șoferii care tranzitau zona. Acesta era agresiv verbal cu aproape toți conducătorii auto care mergeau spre ieșirea din cartier. Din când în când, acesta se oprea din gesticulat către șoferi și începea să bea dintr-o sticlă, ce părea a fi cu alcool. Starea acestuia era vizibil euforică.

Într-un final au apărut polițiștii locali, iar acesta s-a liniștit brusc!

Am luat legătură cu privire la acest eveniment cu purtătorul de cuvânt al Poliției Locale Pitești, Bogdan Aristănțoiu (foto), acesta declarându-ne următoarele:

„Tânărul are 19 ani, este din localitatea Moșoaia, județul Argeș și a fost amendat cu suma de 700 de lei pentru tulburarea liniștii publice și nepurtarea măștii în spațiul public.”

La față locului și-au făcut apariția și jandarmii argeșeni care l-au sancționat la rândul lor. Purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Argeș, maiorul – Flavius Tănase (foto)declară pentru ePitesti.ro:

Bărbatul a fost sancționat cu amendă în valoare de 200 de lei, conform Legii 61/91 republicată art. 2 pct.1, „săvârșirea în public de fapte, acte sau gesturi obscene”, mai exact satisfacerea nevoilor fiziologice în locuri publice. De asemenea, au fost contactați părinții tânărului care au venit să-l ia acasă.

 

Vă reamintim că ne puteți trimite informații sau imagini care pot deveni o știre pe pagina de facebook ePitesti.ro, la adresa de e-mail redactia@epitesti.ro și pe WhatsApp la numărul de telefon 0774 587 441.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3