930X122 MAIA

accident de muncă

Update/Video: Accident de muncă mortal în Argeş

Accident de muncă mortal la Câmpulung. Un bărbat a murit strivit de un utilaj.

Citiți și: Eveniment grav la Argeș Mall! Declarații EXCLUSIVE: „Are fractură deschisă!”

 

 

Citiți și: Argeș. Incident deosebit de grav!

UPDATE ORA 15.00: „În urma manevrelor de resuscitare, bărbatul în vârstă de 41 de ani a fost declarat decedat de către medicul de pe echipajul SAJ”, a transmis ISU Argeş.

 

 

UPDATE: Echipajele de intervenţie au ajuns la locul accidentului de muncă. Din păcate, este vorba despre un bărbat care nu prezintă semne vitale. „Persoana a fost prinsă între cupa de la excavator și un utilaj al unui mini buldoexcavator. Bărbatul a suferit răni grave și a fost extras. Paramedicii execută manevre de resuscitare”, precizează ISU Argeş.

Ştirea iniţială

În urmă cu puţin timp, pompierii ISU au fost sesizaţi cu privire la un grav accident de muncă. Din primele informaţii, o persoană a fost prinsă într-un agregat la Câmpulung.

„Lucra pe un buldoexcavator şi umbla la butoane. A venit braţul peste el și l-a strivit de utilaj”, transmit martori oculari.

Incidentul s-a petrecut pe strada Livadiei nr. 53.

Intervin pompierii cu o autospecială de intervenție și o ambulanţă SMURD de prim ajutor.

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA