930×122 CAPRA 5

accident

Video: Acrobaţie fără voie a unui şofer din Argeş

UPDATE ora 8.15: Accident la limita dintre comunele Stolnici şi Hârseşti.

Citiți și: Exclusiv. Șoferul mort într-un BMW de lux pe A1 lucra la LIDL. Cine era acesta

„Din verificările preliminare efectuate de polițiștii Formațiunii Rutiere Costești, s-a stabilit că un bărbat de 27 de ani, din Bârla, care conducea un autoturism pe DJ 679, la limita dintre localitățile Stolnici și Hârsești, circulând din direcția Bârla spre Lunca Corbului, posibil pe fondul neadaptării vitezei în curbă la dreapta, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, părăsind partea carosabilă și intrând în coliziune cu mai mulți copaci.

 

Citiți și: Accident cu 2 TIR-uri și o autoutilitară pe DN 7! Trafic infernal

 

În urma evenimentului a rezultat rănirea conducătorului auto, care se afla singur în autoturism.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că nu a consumat alcool, și a fost transportat la o unitate medicală pentru investigații.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 196 din Codul Penal, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul rutier s-a petrecut.

 

 

 

Ştirea iniţială – ora 8

Accident rutier în comuna Hârsești. În această dimineaţă, un autoturism a părăsit partea carosabilă și a intrat într-un copac.

În maşină se afla doar șoferul, un bărbat cu vârsta de de 28 de ani, care acuza dureri la coloană și prezenta multiple escoriații. Pacientul a fost preluat de către echipajul SMURD și este transportat la spital”, a transmis ISU Argeş.

Un echipaj de pompieri de la Punctul de Lucru Stolnici a asigurat măsurile specifice de prevenire și stingere ale incendiilor.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90