930×122 CAPRA 5

amenzi in restaurante

Amendă pentru fumat la „Cafe des Amis”, lângă Facultatea de Teologie

În data de 08.02.2021, jandarmii argeșeni care executau acțiuni de verificare pe raza municipiului Pitești au depistat în spațiul închis al unui bar mai multe persoane care fumau, fapt pentru care administratorul societății comerciale a fost sancționat cu amendă în valoare de 5.000 de lei pentru că nu a luat măsurile legale de a interzice fumatul în spațiul interior. Totodată, două persoane au fost sancționate cu avertisment pentru faptul că fumau în spațiul interior al barului.

Citiți și: Piteşti: Amenzi în localuri pentru că s-a permis accesul clienţilor nevaccinaţi

 

 

Citiți și: Video: Amendă uriaşă la „Casa Boierului” din Piteşti. Chefuiau 60 de oameni

Surse ePiteşti ne-au informat că localul unde a fost aplicată amenda este „Cafe des Amis”, situat în apropierea Facultăţii de Teologie din municipiu.

Astfel de acțiuni au avut loc și în municipiul Câmpulung, unde au fost sancționate trei persoane, printre care și un minor pentru faptul că fumau în interiorul unui local public.

„Acest gen de acțiuni se vor desfășura și în perioada următoare în toate localitățile județului, atât independent cât și în cooperare cu alte structuri”, a transmis Jandarmeria Argeş.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90