Donaris 930 x 122

incendiu

Video – Argeș: Incendiu devastator în noapte

Argeș: Incendiu devastator în noapte, a izbucnit în jurul orei 3 la Micești. Mai multe construcții aflate în aceeași curte, au fost cuprinse de flăcări.

Citiți și: Incendiu pe A1. Fumul degajat afectează circulația

Pompierii ISU au intervenit inițial cu 5 autospeciale și un echipaj SMURD de la Detașamentele Mioveni, Pitești și Bradu.

 

Citiți și: Video – O casă a ars ca o torță într-o localitate din Argeș

 

Au fost afectate 2 case și anexe gospodărești. Echipajul SMURD a acordat îngrijiri medicale pentru două persoane care prezentau atac de panică.

Pe parcursul intervenţiei, forțele au fost suplimentate, ajungând la 8 echipaje cu 6 autospeciale de stingere, o autoscară și o ambulanță SMURD.

Două femei cu vârstele de 50 de ani, respectiv 63 de ani, au suferit atac de panică. Acestea au fost monitorizate de către paramedicii SMURD și nu au avut nevoie de transport la spital.

 

Doi porci surprinși de incendiu în interiorul unui adăpost de animale, nu au mai putut fi evacuați. Un cal, în schimb, a fost evacuat.

Pompierii s-au luptat cu flăcările aproximativ trei ore. După ora 6, incendiul a fost lichidat.

Cauza probabilă este de natură electrică (efectul termic al curentului electric produs la nivelul unui conductor de electricitate).

211029-Bannere_web_voucher_200lei_650x200px

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441