New Profesional Consult 930 x 122

incendiu

Video – Argeș: Incendiu devastator în noapte

Argeș: Incendiu devastator în noapte, a izbucnit în jurul orei 3 la Micești. Mai multe construcții aflate în aceeași curte, au fost cuprinse de flăcări.

Citiți și: Alertă! Incendiu într-o gospodărie

Pompierii ISU au intervenit inițial cu 5 autospeciale și un echipaj SMURD de la Detașamentele Mioveni, Pitești și Bradu.

 

Citiți și: A ars până la temelie! Flăcările violente s-au extins!

 

Au fost afectate 2 case și anexe gospodărești. Echipajul SMURD a acordat îngrijiri medicale pentru două persoane care prezentau atac de panică.

Pe parcursul intervenţiei, forțele au fost suplimentate, ajungând la 8 echipaje cu 6 autospeciale de stingere, o autoscară și o ambulanță SMURD.

Două femei cu vârstele de 50 de ani, respectiv 63 de ani, au suferit atac de panică. Acestea au fost monitorizate de către paramedicii SMURD și nu au avut nevoie de transport la spital.

 

Doi porci surprinși de incendiu în interiorul unui adăpost de animale, nu au mai putut fi evacuați. Un cal, în schimb, a fost evacuat.

Pompierii s-au luptat cu flăcările aproximativ trei ore. După ora 6, incendiul a fost lichidat.

Cauza probabilă este de natură electrică (efectul termic al curentului electric produs la nivelul unui conductor de electricitate).

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3