930 x122 grota rece

jandarmeria argeș

Argeş: Intervenţie în noapte a jandarmilor

Intervenție a jandarmilor argeşeni, în cursul nopții trecute, în zona Valea cu Pești – Pensiunea Vidraru.

Citiți și: Meci internațional la Mioveni. S-au luat măsuri speciale

Patru adulți și doi copii au rămas blocați pe un drum forestier din cauza ploii. Persoanele adulte au solicitat ajutor în momentul în care au realizat că minorii sunt speriaţi şi le este frig.

 

Citiți și: Argeș. Șef nou la Jandarmerie!

 

 

O echipă a Jandarmeriei a intervenit la locul indicat în jurul orei 23.00 şi i-au preluat pe cei şase cu o autospecială. Copiii aveau vârste de 8, respectiv 9 ani.

 

 

„În cursul nopții trecute, jandarmii argeșeni au intervenit, în urma unei solicitări din partea Poliției municipiului Curtea de Argeș, în ajutorul a patru adulți și doi copii după ce au rămas împotmoliți cu mașina pe un drum forestier în zona Valea cu Pești – Pensiunea Vidraru.

Cei șase coborâseră pe marginea lacului Vidraru iar, din cauza ploii nu au mai putut ieși. Având în vedere că cei doi copii erau speriați și le era frig, au fost transportați în autospeciala de serviciu a jandarmilor până când aceștia au reușit să împingă autoturismul blocat într-un loc din care au putut să-și continue drumul.

Recomandăm tuturor cetățenilor să apeleze numărul unic de urgență 112 atunci când se află într-o situație care le poate pune viața în pericol”, precizează Jandarmeria Argeş.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90