930×122 CAPRA 5

accident

Argeş: Maşină pentru transport pacienţi cu dializă, implicată în accident

UPDATE ORA 15.30: „Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii Biroului Rutier Pitești, s-a stabilit că un bărbat de 25 de ani, din Budeasa, care conducea un autoturism pe DJ 703K, pe raza aceleiași localități, din direcția Mărăcineni spre Mălureni, pe fondul efectuării manevrei de depășire, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 40 de ani, din Ștefănești, care s-ar fi angajat în efectuarea manevrei de întoarcere, prin încălcarea marcajului longitudinal continuu.

Citiți și: Țeapă pentru o firmă de asigurări: Au înscenat un accident rutier și au cerut bani

În urma evenimentului a rezultat rănirea ușoară a conducătorului celui de-al doilea autoturism (bărbatul de 40 de ani), precum și a pasagerei dreapta față din primul autoturism (femeie de 26 de ani, din Pitești).

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 196 din Codul Penal, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut”, precizează IPJ Argeş.

Citiți și: Accident pe cel mai periculos drum: Un autotren „dezmembrat”!

 

 

UPDATE ORA 15.07: „Au fost trei victime, una preluată de echipajul SAJ, iar celelalte două preluate de paramedicii SMURD. 

Echipajul SMURD a acordat îngrijiri medicale unei femei de 72 de ani, care a suferi atac de panică. Aceasta a refuzat transportul la spital.  Echipajul a mai asistat medical și transportat ulterior la spital un bărbat cu vârsta de 41 de ani, care acuza dureri în zona toracică și la coloana cervicală”, a transmis ISU Argeș.

UPDATE ORA 13.20: „Accident produs în comuna Budeasa, sat Caloteşti. Sunt două victime. Intervin pompierii cu o autospecială de intervenție și un echipaj SMURD, alături de un echipaj al SAJ”, a transmis ISU Argeş.

Ştirea iniţială – ora 13.14

Maşină pentru transportul pacienţilor cu dializă, implicată în accident la Budeasa. Poliţiştii Biroului Rutier Pitești se deplasează la faţa locului, în urma unei sesizări cu privire la o coliziune între două autovehicule, în localitatea precizată.

 

 

Din primele informaţii, unul dintre vehicule este destinat transportului pacienţilor care au nevoie de dializă. Nu se ştie, momentan, dacă respectivul vehicul transporta vreun pacient la momentul impactului.

 

 

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3