930×122 POSADA 5

accident mortal

Argeș: Pieton spulberat, a murit. Momentul impactului, surprins pe camere

Pieton spulberat. Momentul impactului a fost surprins pe camerele montate la stradă. S-a întâmplat în localitatea Albeștii de Argeș

Citiți și: Au murit LIVE, pe Facebook! Cursă nebună între două BMW-uri de lux

VIDEO INTERZIS MINORILOR – IMAGINI CU PUTERNIC IMPACT EMOȚIONAL

 

 

Citiți și: Accident cumplit pe A1! Șofer spulberat de TIR pe banda de urgență!

Update, ora 16:01, IPJ Argeș transmite:

„Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii Biroului Rutier Curtea de Argeș, s-a stabilit că un bărbat de 27 de ani, din Cicănești, care a coborât de la volanul unui autocamion (cu care anterior, se deplasare din direcția Curtea de Argeș spre Baraj Vidraru), în împrejurări care vor fi stabilite din cercetări, a fost accidentat de un autoturism, care se deplasa din direcție opusă, condus de un bărbat de 42 de ani, din Cicănești.

Victima a fost resuscitată, ulterior fiind declarat decesul la unitatea medicală la care a fost transportat.

Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că nu a consumat alcool.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă, precum și neluarea, respectiv nerespectarea măsurilor de sănătate și securitate în muncă, conform art. 192, 349 și 350 din Codul Penal, în cauză fiind anunțați reprezentanții I.T.M., iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs tragicul eveniment rutier.”

În urmă cu puțin timp, un accident mortal s-a petrecut în Argeș, pe raza comunei Albeștii de Argeș, la km 39 DN7C.

Potrivit primelor informații, un pieton a fost acroșat de un autoturism. Victima ar fi un bărbat în vârstă de aproximativ 28 de ani. După impact, victimei i s-au efectuat manevre de resuscitare, însă acestea au fost în zadar.

În cele din urmă s-a constatat decesul.

Polițiștii Secţiei de Poliție Rurală Albeștii de Argeș sunt la fața locului pentru asigurarea locului faptei, iar politistii Biroului Rutier Curtea de Argeș efectuează cercetări.

SMART KIDS 555×222

Comentarii

570 X 90 CAPRA 3